Πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει: «Μου έστελναν μηνύματα “Χώρισε ο Τσιμιτσέλης;”»

Την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Συνεργάζεται με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ένα ιδιαίτερα προβεβλημένο πρόσωπο στα media τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Ο χωρισμός από τη Βάσω Λασκαράκη και το ειδύλλιο με την Κατερίνα Γερονικολού υπήρξαν πρώτο θέμα σε περιοδικά και lifestyle sites.

«Αρχικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έστελναν μηνύματα “Χώρισε ο Τσιμιτσέλης;” κι εγώ απαντούσα “Όχι, ρε παιδιά, μια χαρά είναι”. Δεν είχα ιδέα διότι ήταν κάτι δικό του και καθαρά προσωπικό. Από την άλλη, ένας χωρισμός μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ζευγάρι, και οι δυο τους τον αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γιάννης είναι πανέξυπνος άνθρωπος και μαζί με τη Βάσω έπραξαν όπως έκριναν εκείνοι ότι είναι καλύτερα για τους ίδιους και την οικογένειά τους» αρκείται να πει η Εύα Δαέλη στο περιοδικό People.

Στο Instagram την ακολουθούν 120 χιλιάδες άνθρωποι, ενώ κάθε της ανάρτηση αποσπά χιλιάδες likes. Την φλερτάρουν άραγε; «Δεν με φλερτάρουν. Είναι κάτι που μου το είχαν πει και στη σχολή. Μπορεί να επιτρέπω στον άλλον να έρθει κοντά, αλλά με έναν τρόπο τού απαγορεύω να το πάει στο ερωτικό. Ωστόσο, είμαι άνθρωπος των σχέσεων και καθόλου μοναχική. Μου αρέσει να μαγειρεύω στο σπίτι και να καλώ τους φίλους μου».

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7793 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr