«Πόλεμος» Ελλάδας – Τουρκίας σήμερα στο Survivor – Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Λίγα μόλις χιλιόμετρα μακρυά από τις παραλίες που γυρίζεται καθημερινά το ελληνικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο, λαμβάνει χώρα και το τουρκικό, και μάλιστα για 11η συνεχή σεζόν! Το τουρκικό Survivor προβάλλεται από το TV8 του Ατζούν Ιλίτζαλι, που είναι και παρουσιαστής του, και ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα – στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία τον Νοέμβριο του 2015 – εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον του για απόκτηση άδειας τηλεοπτικού σταθμού.
Στο πλαίσιο αυτό ίδρυσε την «Acun Medya Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», χωρίς όμως να υπάρξει κάποια κίνηση εκ μέρους του για εξασφάλιση κάποιας τηλεοπτικής άδειας. Ωστόσο, η εταιρεία του συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κανάλι στο οποίο προβάλλονται οι ελληνικές εκδόσεις του talent show «The Voice» και φυσικά το «Survivor», τα δικαιώματα των οποίων για Τουρκία και Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ο Ιλίτζαλι. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, σήμερα, Τρίτη (21/03/2017) θα λάβει χώρα ένας… ξεχωριστός αγώνας στον Άγιο Δομίνικο. Αν ο νους σας πήγε στις ομάδες, κάνετε λάθος! Το αγώνισμα θα διεξαχθεί μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων μελών της κάθε παραγωγής του Survivor και θα είναι ποδόσφαιρο στην άμμο, στο οποίο διαγωνίστηκαν πριν λίγες ημέρες οι παίκτες τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού Survivor.
Όσο για το έπαθλο των νικητών;
Αυτό για την ώρα, παραμένει… επτασφράγιστο μυστικό! Το ρεπορτάζ είναι του newsbomb.gr και σας το μεταφέρουμε με επιφύλαξη!

 

Οι πιο αστείες εικόνες του Survivor (Best Of)

Το επεισόδιο της Τρίτης 21/03/17

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »