Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης;

Super Κατερίνα: Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει καθημερινά τη δική του μάχη. Έκανε πολλές επεμβάσεις, πλέον είναι λίγο καλύτερα όμως η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά.

Ο οδηγός που τον παρέσυρε ζητά μείωση της ποινής του και αθώωση. Στο εφετείο εκδικάζεται αύριο η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή.

Στην εκπομπή του Alpha δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο:

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

«Ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε αφού αποδείχτηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι΄αυτό το ατύχημα. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που αφενός μεν στόχο έχουν είτε την αθώωσή του είτε τη μήνυση της ποινής. Στο αστικό μέρος, στην αποζημείωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημείωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα είπε: «Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts