Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω ιδέα πώς έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια»

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε την ηθοποιό Ρένια Λουιζίδου στο θέατρο «Κάπα» για την παράσταση «Sexy laundry» και μίλησε για τον γάμο της, τη σχέση με τον γιο της άλλα και αν την επηρεάζει ο χρόνος που περνά.

Αναφορικά με την μεγάλη διάρκεια που έχει καταφέρει να έχει ο γάμος της σχολίασε: «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πως γίνεται. Με τον σύζυγο μου νομίζω αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήτανε αρεστή και στους δυο μας. Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι – χέρι στο ίδιο μέρος. Πολλές φορές σε παίρνει η ζωή από κάτω, η ταχύτητα να προλάβεις τα πράγματα να εξυπηρετείς την καθημερινότητα και ξεχνάς τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου και τη σχέση σου μαζί του».

Για την σχέση που έχει «χτίσει» με τον γιο της ανέφερε: «Με τον γιο μου μιλάμε πολύ κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του ή τα δικά μας. Η δουλειά μου είναι να είμαι μαμά του όχι φίλη του. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα χούμε καλοκαταφέρει η προηγουμένη γενιά στο τι τους παραδίνουμε».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω στη μόρφωση και στην καλλιέργεια ακράδαντα δεν είμαι όμως σίγουρη ότι γίνεται μόνο μέσω του πανεπιστήμιου, ο γιος μου σπουδάζει στο ΕΚΠΑ αλλά δεν είναι μόνο αυτό και δεν θεωρώ ότι η μόρφωση του και η καλλιέργεια του έχει να κάνει συγκεκριμένα με τις σπουδές του».

Δείτε αυτά και τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts