Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Τις πρώτες γιορτές χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη πέρασε η οικογένειά του.

Χθες (1/1/2023), πρώτη μέρα του χρόνου, η χήρα του, Δώρα Τσαμπάζη προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκδηλώνοντας δημόσια τα συναισθήματά της για τις ημέρες που περνά χωρίς τον άντρα της στο πλευρό της, ραγίζοντας τις καρδιές των ανθρώπων που την ακολουθούν σε αυτό το “ταξίδι” της στη ζωή.

«Το 2023 μπήκε και κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;

Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας. Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους», έγραψε στο προφίλ της.

Δώρα Τσαμπάζη Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Να θυμίσουμε ότι ο κορυφαίος ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, γεγονός που δεν είχε αποκαλύψει όσο καιρό νοσούσε και ανέβαινε σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά. Το μήνυμα που άφησε ο ίδιος όταν πέθανε και η τελευταία του επιθυμία να δημοπρατηθούν τα ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει ώστε να δοθούν τα χρήματα σε παιδιά που νοσούν από σοβαρές μορφές καρκίνου, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts