Ραφαέλλος Γεωργίου: Αυτός είναι ο αδερφός του Ανδρέα που συνεργάζονται στη Famagusta

Ο Ραφαέλλος Γεωργίου είναι ο μικρότερος αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου και συνεργάζονται και στη σειρά, Famagusta.

O Ραφαέλλος Γεωργίου είναι διευθυντής φωτογραφίας και έχει συνεργαστεί αρκετές φορές σε παραγωγές του Ανδρέα Γεωργίου.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει πως ο Ραφαέλος Γεωργίου είναι μικρότερός του: “14/11/1991 Περίμενα με λαχτάρα έξω από το μαιευτήριο για να αντικρίσω τον μικρό μου αδερφό. Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που τον είδα και από τότε κατέκτησε την καρδιά μου, την ψυχή μου και όλο μου τον κόσμο. Happy birthday little bro” είχε γράψει τότε.

H νέα δραματική σειρά Famagusta γυρίζει τον χρόνο πίσω, στο καλοκαίρι του 1974, όταν η επιχείρηση «Αττίλας» τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή.

Tη σειρά φέρνει στη μικρή οθόνη η τριάδα των επιτυχιών: Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου. Λαμπεροί και καταξιωμένοι ηθοποιοί δίνουν πνοή στην ιστορία του ξεριζωμού.

Και σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Ραφαέλλος Γεωργίου και στην εν λόγω σειρά παίζει και ο γιος του, Άγγελος ο οποίος υποδύεται τον Αντρίκο Σέκερη, γιο του Παύλου και της Ιφιγένειας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δεμένη οικογένειά του και δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στα αδέρφια του.

Δείτε πλάνα από το επόμενο επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta spoiler: «Θα πει μία λέξη κλειδί στη συνέντευξη και θα έρθουν τούμπα όλα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts