Ρούλα Ρουβά, η βασίλισσα του Real estate

Ρούλα Ρουβά με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη της Μαρία Μισέλ Ρουβά

H βασίλισσα του real estate Ρούλα Ρουβά, συναντήθηκε φέτος το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο στην Κέρκυρα.

Το μεσιτικό γραφείο “Roula Rouva Real Estate Corfu Leading Agency” είναι μία οικογενειακή, γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία, διπλά βραβευμένη Πανελλαδικώς για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει από τα European Property Awards.

Το μεσιτικό γραφείο “Roula  Rouva Real Estate Corfu Leading Agency” δίνει έμφαση στις ανάγκες του πελάτη και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του και θα βραβευτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τον επαγγελματισμό και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει από τα European Property Awards που πραγματοποιούνται στο Royal Lancaster ξενοδοχείο στο Λονδίνο, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη.

Αυτή την χρονιά πήρε μέρος και στην κατηγορία Marketing όπου κατάφερε να αποσπάσει βραβείο για την καινοτόμο προώθηση όχι μόνο των ακινήτων που διαθέτει στο Portfolio του αλλά και για το ίδιο το Brand Name το οποίο έχει καταφέρει να είναι ομώνυμο του Real estate στην Κέρκυρα.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7812 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr