Σάββας Πούμπουρας: Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή για τον παρουσιαστή

Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα!

Το Πρωινό μετέφερε την είδηση για τον παρουσιαστή.

Με αφορμή μία ανάρτησή του την οποία κατέβασε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα του Σάββα Πούμπουρα.

Αρχικά ο Σάββας ανέφερε στο μήνυμα που κατέβασε: «Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δεν ξέρω τι χέρι με έσωσε, δεν ξέρω αν αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα μου, ίσως δεν έχει και σημασία…. Γύρισα σπίτι αγκάλιασα τα κορίτσια μου και είπα ευχαριστώ που είμαι ακόμα εδώ και έχω τα πάντα»!

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στο Πρωινό: «Μίλησα με τον Σάββα και μου είπε τι ακριβώς συνέβη. Ο Σάββας οδηγεί μηχανή και φορά πάντα κράνος. Προσέχει πάρα πολύ. Η μηχανή του κάτι έπαθε και τον έβγαλε εκτός δρόμου. Τον πήρε μάλιστα ο μηχανικός και είπε «το παιδί είναι καλά;»!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »