Σάκης και Στέλιος δυναμιτίζουν το Estate – Ό,τι πιο hot για το τριήμερο στην Αθήνα

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος έκαναν μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη στο Estate, την προηγούμενη Παρασκευή, και ετοιμάζονται για μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια αυτό το Σαββατοκύριακο.  Οι δύο εκρηκτικοί καλλιτέχνες, που συνυπάρχουν στη σκηνή του πιο hot club της Αθήνας, υπόσχονται σε όσους μείνουν στην πόλη για το τριήμερο ότι θα τους παρασύρουν σε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με μεγάλες επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες διασκευές και μοναδικά ντουέτα.

Η συνταγή για το Σάκη και τον Στέλιο, εξάλλου, είναι γνωστή και επιτυχημένη από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί «έδεσαν» σε ένα δίδυμο με απόλυτη χημεία, που μεταδίδει άπλετο κέφι και ενέργεια.

Από την 1η Μαρτίου, έχουν μετακομίσει στο Estate, όπου η ευρηματική σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη δημιουργεί, επίσης, την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα non stop πάρτι υψηλών προδιαγραφών. Στο σχήμα συμμετέχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες, όπως ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου, η Κασσιανή Λειψάκη και η Σοφία Στρατή.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα τους στο Estate:

Σάκης Ρουβάς & Στέλιος Ρόκκος – Πρεμιέρα στο Estate

Ο Sakis Rouvas και ο Stelios Rokkos ξεκίνησαν στο Estate Club κάνοντας ποδαρικό στην πρώτη μέρα της άνοιξης με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Η συνεργασία έκπληξη των δύο καλλιτεχνών που δυναμίτισε τη Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα και το Estate Club για το πιο εκρηκτικό non stop party! 🔥Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Σάκη και του Στέλιου, και τραγούδια αγαπημένα σε έξυπνες & αναπάντεχες διασκευές, αλλά και ντουέτα που θα παρασύρουν το κοινό σε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη δημιουργεί επίσης την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα non stop party υψηλών προδιαγραφών!🎶Ο κορυφαίος Έλληνας Star και ο ξεχωριστός καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος, το εκρηκτικό δίδυμο, που συνυπάρχει επί σκηνής με μοναδική χημεία, ήρθε για να αφήσει ένα φρέσκο αποτύπωμα στη διασκέδαση της Αθήνας! Στο σχήμα συμμετέχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου, η Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή.

Publiée par Minos Emi sur Lundi 4 mars 2019

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5399 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr