“Σάλος” με την κίνηση στην φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Τι συνέβη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του και αφού οι συνεργάτες του στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, του έκαναν έκπληξη και η Ελένη Μενεγάκη πέταξε την “σπόντα” της, βρέθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι του για να γιορτάζουν και απαθανάτισαν τη στιγμή και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο” Τι κάρμα είναι αυτό», είπε αρχικά στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα», πρόσθεσε έπειτα.

Η κίνηση που ξεσήκωσε αντιδράσεις στην φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο

Στην φωτογραφία που ανέβασε όμως, η κίνησή της φαίνεται πως εξόργισε το κοινό και πολλοί ακόλουθοί της δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους και γέμισαν την εικόνα αυτή με σχόλια γεμάτα ένταση, στην προσπάθειά τους να καταδικάσουν αυτή τη στιγμή.

Θα νόμιζε κανείς πως αναφέρονται στο γεγονός πως ίσως κρύβεται κάτι πίσω από την φιλία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά από όλα αυτά που ακούγονται, ωστόσο οι θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη τσαντίστηκαν με το ότι όλοι τους πατούσαν πάνω στο χαλί με τα παπούτσια τους, κάτι που κάθε νοικοκυρά καταδικάζει.

Πηγη Υouweekly.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts