Σάλος με τον Σασμό: «2023, δεν ντρέπεστε λίγο; Απαράδεκτη σκηνή»

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 23/1 στη σειρά Σασμός και για ακόμη μια φορά άφησαν το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Το ενδιαφέρον ωστόσο εστίασε στη σκηνή με τη Βασιλική να αφηγείται στη Νάντια τι μέρος του λόγου ήταν ο πατέρας της, ο Στεφανής, όπου προσπαθώντας να μην «γκρεμίσει» την εικόνα της κοπέλας για εκείνον προχώρησε σε παρατραβηγμένες παραδοχές.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι ο Στεφανής ήταν ένας καλός άνθρωπος ξεχνώντας τις κακοποιητικές συμπεριφορές του αλλά και το γεγονός ότι έφτασε μέχρι και να τη βιάσει όταν ήταν μαζί.

Τα λόγια αυτά ενόχλησαν ωστόσο αρκετά τους χρήστες του Twitter κάνοντας λόγο για όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η επίμαχη σκηνή

Διαβάστε παρακάτω σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter για τη σειρά Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »