Σαμός Spoiler: Η μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Παντελή! “Χάνει” την οικογένειά του!

Σασμός Spoiler: Ο Παντελής είναι ένας λαϊκός χαρακτήρας, ένας καθημερινός άνθρωπος που όμως έχει κάνει πολλά λάθη στην προσωπική του ζωή.

Οι εξελίξεις άλλωστε στον Σασμό δεν αφορούν μόνο τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και άλλων ηρώων που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον όπως του καφετζή, Παντελή.

Ο Παντελής έχει μεγαλώσει στην μικρή κοινωνία που ζει και βλέπει αλλά και ξέρει πολλά. Πολλές φορές με τους πελάτες του καφενείου κουτσομπολεύουν τις ιστορίες των άλλων, αλλά τώρα θα τον δούμε να τρέχει και να μη… φτάνει.

Μπορεί να δείχνει μόνιμα ότι είναι σκληρός, αλλά πλέον ούτε αυτό μπορεί να υποστηρίξει.

Τα οικογενειακά του προβλήματα έχουν αρχίσει να τον ρίχνουν πολύ ψυχολογικά. Ας τα δούμε όμως όλα ένα προς ένα. Η ζωή της Θεοδώρας πάει από το κακό στο χειρότερο. Πρώτα ο χωρισμός της, μετά η απώλεια του μωρού και τώρα η νέα της δουλειά στη νύχτα.

Θα της σταθεί αρκετά και θα είναι κοντά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της αλλά όταν δεν μένει κοντά του δεν μπορεί να την βοηθήσει αρκετά. Αισθάνεται μόνος του, και του λείπουν τα παιδιά του. Έχει μόνο τη γυναίκα του και του λείπει αρκετά και ο Μανόλης από τότε που έφυγε από το χωριό.

Ο Μανόλης δεν τον επισκέπτεται και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει κάνει λάθος που ουσιαστικά τον έχασε από κοντά του.

Αν και του έχει εμπιστοσύνη αφού τον θεωρεί αρκετά έξυπνο και ότι μπορεί να κουμαντάρει τη ζωή του, δεν είναι σύμφωνος με τις επιλογές του. Η σχέση του Μανώλη με την Κλαίρη ήταν η μεγαλύτερη αιτία που τους χώρισε. Αντιδράει σε αυτό τον δεσμό καθώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η Κλαίρη, αν και τυφλή, είναι αυτό που πάντα έψαχνε ο γιος του.

Ο μόνος τρόπος να ξανακερδίσει τον γιο του είναι να αποδεχτεί τη σχέση του γιου του. Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνει;

Γιατί τελικά δεν θέλει και πολύ να μείνει εντελώς μόνος του…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts