«”Σαν να έχουν γίνει όλα για κάποιο σκοπό…” αυτό είπα σήμερα σε μία σκηνή ως Κυριακούλα…»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έκανε μια ανάρτηση σήμερα στο Ίνσταγκραμ και αναφέρθηκε σε μια σκηνή που γύρισε ως Κυριακούλα στο Προξενιό της Ιουλίας όπου πρωταγωνιστεί. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Σαν να έχουν γίνει όλα για κάποιο σκοπό…» αυτό είπα σήμερα σε μία σκηνή ως Κυριακούλα… και η δασκαλα της ψυχής μου θα πρόσθετε… «όλα γίνονται στην ζωή μας για την εξέλιξη μας….και τα εύκολα αλλά κυρίως τα δύσκολα….Εμπιστεύσου την φωνη μέσα σου και προχωρά» Εγώ πάλι νιώθω ότι άλλες φορές ζω την ζωή μου ψηλαφιστά και άλλες βουτάω μέσα της με όλη μου την δύναμη… .#mylife #mysoul #secrets»

Σε συνέντευξή της είχε πει: «Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη και ήμασταν στην αρχή της σχέσης, είπα στον σύντροφό μου ή θα γίνει τώρα ή ποτέ. Με τον σύντροφό μου είμαστε ‘η μέρα με τη νύχτα’ αλλά είμαστε καλά μαζί. Είμαστε και οι δύο πάνω από την κόρη μας, τώρα που έχω περισσότερη δουλειά, την έχει αναλάβει ο Θανάσης. Υπάρχει άνθρωπος ειδικός για την κόρη μου που μπορεί να μιλήσουν αν χρειαστεί κάτι. Για ένα διάστημα ο Θανάσης έλειπε για 2,5 χρόνια για επαγγελματικούς λογούς και η κόρη μου νόμιζε ότι είχαμε χωρίσει. Ένιωσα φόβο για τον χρόνο που περνάει βλέποντας τις αλλαγές πάνω μου και κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Χαίρομαι που μεγαλώνω γιατί σημαίνει ότι ζω αλλά με φοβίζει και με στεναχωρεί». Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts