Σαρώνει το Happy Day – Τουλάχιστον 15 μονάδες κάτω το Mega Καλημέρα και χθες

Happy Day: Διπλάσια και πλέον ποσοστά έκανε για άλλη μια φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την Ελεονώρα Μελέτη, χθες 5 Δεκέμβρη.

Οι δύο εκπομπές παίζουν καθημερινά απέναντι στον Alpha και στο Mega αντίστοιχα όμως η εκπομπή της Σταματίνας έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που δεν την αλλάζει με τίποτα και με κανέναν.

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες, στο Happy Day έκανε στο δυναμικό κοινό 26.6% και 18.6% στο γενικό σύνολο.

Στην απέναντι πλευρά, το Mega Καλημέρα σημείωσε μόλις 10.1% στο δυναμικό κοινό και 10.7% στο γενικό.

Θυμίζουμε ότι μετά τη διάψευση τόσο του Γιάννη Στάνκογλου όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου ότι είναι το νέο ζευγάρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε ξανά θέση μέσα από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα μετά την αναπαραγωγή που έγινε από διάφορες εκπομπές η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί και πάλι δημόσια.

«Με αφορμή όλα όσα έγιναν με τον Γιάννη Στάνκογλου, με στεναχώρησε πάρα πολύ η τροπή που πήρε. Θεωρώ ότι ο τρόπος που παίξαμε εμείς αυτό το θέμα, όπως το παίξαμε, ότι ένας νέος, όμορφος άντρας, δημοσιοποιημένα χωρισμένος, μάλλον ερωτεύτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρέσει.

Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα. Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα. Μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης Στάνκογλου και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρέθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα “Γιάννη μου γράψε λάθος και πρώτη θα βγω να το πω”. Το να έχεις το θάρρος να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί κάποιον να τον στεναχώρησες και να κάνεις ένα βήμα πίσω για μένα είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Έτσι πορεύομαι εγώ», είπε

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »