Σασμός: Άγγελος και Αστέρης πιάνονται στα χέρια – Άγριος καβγάς

Σασμός: Χαμός θα γίνει μεταξύ του Αστέρη και του Άγγελου καθώς θα πιαστούν στα χέρια.
Τα δύο ξαδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Αστέρη να συνειδητοποιεί πως δε θα είναι εύκολη η ζωή του, μετά την αποφυλάκιση. Δυστυχώς, δε θα καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα στην Κρήτη.
Όλοι τον κοιτάζουν περίεργα σε όλα τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Κάποιοι τον κατηγορούν ακόμη για τον φόνο του Πετρή, παρόλο που αποδείχθηκε το αντίθετο. Ο Αστέρης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να βρει τις ισορροπίες. Βέβαια, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα τώρα.

Η Αργυρώ σκέφτεται να επιστρέψει στα Γιάννενα. Ο Σταύρος δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της. Το ίδιο κάνει και η Μαρίνα, η οποία είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει την κόρη της, σε κάθε βήμα. Ο Άγγελος, όμως, μένει πίσω, δίπλα στην γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αστέρης, έχοντας μάθει τα πάντα για το παρελθόν της οικογένειάς τους, αποφασίζει να προσεγγίσει τον ξάδελφό του. Θέλει να φτιάξει από την αρχή τις σχέσεις τους, να του εξηγήσει πως δεν σκότωσε εκείνος τον αδελφό του.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά.. Σύμφωνα με το MYtv, ο Άγγελος και ο Αστέρης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν ο Αστέρης προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο ο Άγγελος θυμώνει. Δε θέλει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες και ειδικά με έναν φονιά.

Η οργή του είναι τεράστια. Ο Άγγελος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Ορμάει στον Αστέρη και του μιλάει με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντάς τον να νιώσει απαίσια.. Η προσαρμογή του στο νησί προβλέπεται δύσκολη..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9470 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr