Σασμός: Άλλος άνθρωπος ο Πανταζάρας στη σειρά! Η μεγάλη αλλαγή στο look του!

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας σύντομα μπαίνει στο καστ της σειράς και η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του είναι απίστευτη!

Ξεχάστε το πυκνό χαρακτηριστικό μουστάκι του. Παρ’ όλο που θα περίμενε κανείς πως ως άντρας που σέβεται τον εαυτό του στην Κρήτη, θα κρατούσε το μουστάκι του, ο Αργύρης Πανταζάρας κάνει την ανατροπή και θα εμφανιστεί στη σειρά… άλλος άνθρωπος.

Δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Αργύρη Πανταζάρα που γνωρίσαμε στο Κόκκινο Ποτάμι και ύστερα στις Άγριες Μέλισσες.

Ως ηθοποιός που μπορεί να γίνει… χαμαιλέοντας προκειμένου να υπηρετήσει όπως έχει φανταστεί τον ρόλο του, ο Αργύρης Πανταζάρας θα εμφανιστεί στα πρώτα πλάνα στη σειρά με ξυρισμένο μουστάκι αλλά και… κεφάλι!

Να θυμίσουμε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας υποδύεται στον Σασμό έναν νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα το οποίο διοικεί ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, κατά κόσμον Δημήτρης Ήμελλος. Ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας.

Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »