Σασμός: Έρχονται πολλά ευτράπελα στη σχέση Μανόλη – Κλαίρης

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε huge spoiler για τη συνέχεια της σειράς.
Συγκεκριμένα, μίλησε για τη σχέση του τηλεοπτικού της γιου, Μανόλη, με την Κλαίρη που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

HOT: Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος νεκρός – Τον σφάζει η Καλλιόπη

Η Θοδώρα θα πληρώσει για όλα αυτά τα δεινά που έχει δημιουργήσει έστω και άθελά της;

Θεωρώ πως θα συμβεί και αυτό σιγά-σιγά. Δεν ξέρω όμως το πώς. Πάντως και ο Μανόλης έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης γιατί αν είχε πει για τον Μαθιό εξαρχής τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Όλο αυτό δηλαδή γίνεται επειδή ο Μανώλης φοβάται να μιλήσει.

Μήπως η καινούργια του σχέση των απελευθέρωση και πάρει την απόφαση να μιλήσει;

Ίσως να γίνει η Κλαίρη αφορμή που θα ανοίξει τελικά το στόμα του. Έχετε πάντως να δείτε διάφορα ευτράπελα με αυτή τη σχέση που μόλις ξεκίνησε.

Ο Μανόλης θα φέρει την Κλαίρη στο σπίτι;

Θα το κάνει αλλά ακόμα δεν έχουμε γυρίσει αυτές τις σκηνές. Φαντάζεστε πώς θα αντιδράσει αυτή η μάνα όταν μαθαίνει πως η νυφούλα της είναι τυφλή; Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Παντελής. Σίγουρα πάντως θα την καλοδεχτούμε.

Λέγεται πως η Θοδώρα μαζί με τον Μανόλη, γνωρίζοντας πως έχουν ένα μερίδιο ευθύνης, αποφασίζουν να μιλήσουν και πηγαίνουν στον αστυνόμο.

Αυτό ακόμα κι αν συμβεί θα είναι πολύ μακρινό. Ακόμα δεν έχει γυριστεί τέτοια σκηνή. Ίσως είναι κάτι που θέλει ο κόσμος και μακάρι τελικά να το καταφέρουν, είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στο my tv.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »