Σασμός: Έτσι θα έρθει το τραγικό τέλος των Σταματάκηδων!

Σασμός: Και ενώ αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς, μαθαίνουμε πόσο δύσκολα θα περάσει η οικογένεια Σταματάκη μετά από όλα όσα έχει κάνει.

Όπως υποστηρίζουν όλοι όσοι ζουν από κοντά τα γυρίσματα των επεισοδίων του δεύτερου κύκλου, θα χυθεί πολύ αίμα μεταξύ των ηρώων, αυτή τη φορά όμως με θύματα τα μέλη της οικογένειας της Καλλιόπης. Αυτή τη φορά, δηλαδή, η οικογένεια Σταματάκηδων θα είναι εκείνη που θα πληγεί…

«Είμαι εδώ για να πάρω εκδίκηση, Μαρίνα. Νόμιζες πως θα ξεχνούσα τόσο απλά ότι χύθηκε άδικα τόσο αίμα του ξάδελφού μου και των ανιψιών μου από τα χέρια των Σταματάκηδων;, θα πει ο Παύλος Βρουλάκης στη μητέρα της Αργυρώς, όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί επέστρεψε στην Άνω Ποριά μετά από τόσα χρόνια.

Έτοιμος να βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση τους και να ξεπλύνει το κακό που τους βρήκε, ο Παύλος δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα προσπαθήσει αμέσως να γίνει ένα με τους κατοίκους του χωριού, για να έρθει μια ώρα γρηγορότερα αντιμέτωπος με την οικογένειά των Σταματάκηδων.

Ο ισχυρός άνδρας των Βρουλάκηδων δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός είναι φυλακή και ότι η Βασιλική, ο άνθρωπος που αγαπά περισσότερο από καθετί στη ζωή του, ζει μόνη στο χωριό. Αυτή λοιπόν θα είναι ο πρώτος στόχος που θα βάλει. Τη Βασιλική θα σκοτώσει στο σπίτι της ένα βράδυ και χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Ο Νικηφόρος, θα ανησυχήσει όταν δεν θα την βρίσκει στο τηλέφωνο, θα αναγκαστεί να επιστρέψει στο χωριό του την επόμενη μέρα και θα την αντικρίσει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού, βουτηγμένη στα αίματα. Μάνααα…, θα φωνάξει πέφτοντας πάνω της αλλά θα είναι πλέον αργά.

Κανείς δεν θα μπορεί να σκεφτεί ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της. Θρήνος θλίψη και ένα μεγάλο ερωτηματικό θα κυριαρχήσουν στο ορεινό χωριό της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο καταστροφές.

Την είδηση του θανάτου της δεν θα αργήσει να πληροφορηθεί ο άντρας που της υποσχέθηκε αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Ο Μαθιός θα συγκλονιστεί και θα βυθιστεί στο πένθος. Μάταια θα ζητήσει από τον διευθυντή των φυλακών να πάει να την αποχαιρετήσει την τελευταία της κατοικία…

Ανήμπορος για πρώτη φορά στη ζωή του θα νιώσει ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης. Ούτε θα μπορέσει να πάρει εκδίκηση για το κακό που έκαναν στην Βασιλική, ούτε θα μάθει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της. Θολωμένος καθώς θα είναι, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα με τον πιο άχαρο τρόπο, μέσα στη φυλακή.

Αστέρης και Καλλιόπη μένουν πίσω να διαχειριστούν το κακό που τους έχει βρει. Εκείνος προσπαθεί να κάνει κουράγιο για τη μητέρα τους που σβήνει μέρα με τη μέρα, λεπτό το λεπτό. Μόνη του παρηγοριά η Αργυρώ, με την οποία θα έχουν έρθει ξανά κοντά.

Ο θάνατος του Μαθιού όμως δεν θα είναι το τελευταίο φαρμάκι που θα αναγκαστεί να καταπιεί. Λίγες ημέρες μετά, η Καλλιόπη θα βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε γκρεμό. Η ψυχική κατάσταση του Αστέρη θα κλονιστεί και με δυσκολία θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Γιατί, μάνα; Γιατί έπρεπε να μου φύγεις κι εσύ; Ποιος θα μείνει στο πλευρό μου; Η γη άδειασε γύρω μου σαν έχασα κι εσένα. Που να βρω το κουράγιο να συνεχίσω; θα μονολογήσει την μέρα της κηδείας της σύμφωνα με το TV 24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.