Σασμός – Ανατροπή: Άλλος σκότωσε τελικά τον Κώστα

Μεγάλη ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια… Ο Κώστας δε δολοφονήθηκε, μετά από τις οδηγίες του Παύλου και της Άσπας, στη σειρά Σασμός.

Μπορεί ο Παύλος να έδωσε την εντολή στους φίλους του που είναι στη φυλακή να “φάνε” τον Κώστα, αλλά η αλήθεια είναι άλλη..

Η Αιμιλία γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο Κώστας δολοφονήθηκε από άλλη “κλίκα” της φυλακής. Δεν ήταν οι άντρες του Παύλου Βρουλάκη αυτοί που του αφαίρεσαν τη ζωή, αλλά άλλοι άντρες, με τους οποίους ο Κώστας είχε προηγούμενα..

Ο Παύλος το μαθαίνει, όταν είναι πια πολύ αργά. Ο Μύρωνας έχει ακούσει την Άσπα να ομολογεί την “δολοφονία” του Κώστα και της έχει ζητήσει να χωρίσουν οριστικά, στη σειρά Σασμός.

Η Άσπα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει στο εξωτερικό, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω της. Τελικά, ο Παύλος βγάζει από πάνω του την ευθύνη για τον φόνο του Κώστα, καθώς άλλοι τον “έφαγαν” τελικά. Άλλωστε, ο Κώστας είχε αποδείξει ότι είχε μπλέξει πολλές φορές με τον υπόκοσμο..

Η Αιμιλία το εμπιστεύεται αυτό στον Παύλο κι εκείνος στενοχωριέται που η Άσπα φεύγει από την Ελλάδα, με ένα τέτοιο βάρος πάνω της… Δεν ήταν εκείνοι που του αφαίρεσαν τη ζωή κι αυτό είναι εν μέρει ανακουφιστικό.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts