Σασμός: «Αν ήρθατε επαέ μέσα να μου βάλετε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, να γιαγείρετε από εκειά που ‘ρθατε»

Σασμός: Η Καλλιόπη παίρνει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζονται. Αργυρώ και Αστέρης τους ψάχνουν μα κανένα τηλεφώνημα δεν απαντιέται.

Η Αργυρώ είναι σε έξαλλη κατάσταση όμως η Καλλιόπη προσπαθεί να βγει και από πάνω.

«Έσβησε το παλιόπραμα από μπαταρία. Περνούσαμε τόσο ωραία, ούτε που πήρα χαμπάρι πως επέρασε η ώρα», θα απαντήσει στον Αστέρη η Καλλιόπη και εκείνος θα της πει ότι η Αργυρώ έχει θυμώσει πολύ.

«Αν ήρθατε επαέ μέσα να μου βάλετε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, να πρέπει να ζητώ άδειες για να κάνω αυτό που ’κανα σε δυο παιδιά και να μη μου έχετε εμπιστοσύνη, να γιαγείρετε από εκειά που ‘ρθατε. Τούτο είναι το σπίτι μου κι εγώ μια μάνα που έχει περάσει τις εξετάσεις με επιτυχία. Δεν θα παίρνω εντολές», λέει στη συνέχεια στη σειρά Σασμός.

Η Αργυρώ πηγαίνει στο δωμάτιο και αγανακτισμένος την ακολουθεί και ο Αστέρης.

«Θα πάρω το παιδί και θα γυρίσω σπίτι μου, Αστέρη. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ζήσω έτσι», θα του πει φορτισμένη. «Εντάξει καρδιά μου, θα γίνει αυτό που θες. Μάζεψέ τα και φύγαμε», της λέει με σιγουριά και όταν εκείνη τον ρωτάει αν είναι σίγουρος. Ο Αστέρης χωρίς να το σκεφτεί της λέει:

«Είμαστε μαζί σε αυτό. Όπου πάτε, πάω κι εγώ. Και ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να τελειώσει επιτέλους αυτή η ιστορία».

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts