Σασμός: «Αν θες στοιχεία για την αθώωση του Βρουλάκη έλα αύριο το πρωί» – Το παράξενο mail που λαμβάνει η Στέλλα

Σασμός: Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική, χαροποιεί τις δύο οικογένειες, που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους όσα τις χωρίζουν.

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης, ωστόσο, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, για τη δολοφονία του Στεφανή.

Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη. Μαρίνα και Στέλλα, ενώ συζητούν για τον για τον Παύλο, η Στέλλα λαμβάνει ένα παράξενο μήνυμα.

Η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

Ο Χρήστος κάνει μια πρόταση στη Στέλλα που την εκπλήσσει. Η δραστηριότητά του και οι υποψίες του ενεργοποιούν τη μνήμη του Αντώνη, ο οποίος καταλήγει σε ένα συμπέρασμα, που θα ανατρέψει τα πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Τι έπαθες αγάπη μου; Αστέρη σου μιλάω» – Καταρρέει στα χέρια της Αργυρώς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts