Σασμός απόψε 28/2: Άγρια σύγκρουση Αντώνη και Χρήστου

Σασμός απόψε 28/2: Ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο DNA που ζήτησε ο τελευταίος για το θάνατο του Λάζαρου.

Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο ενώ η ζήλεια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας την να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Καλλιόπη προτείνει μία λύση για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν.

Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες άφωνους. Ο Αντώνης λέει στο Γιώργο για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε αυτόν και στον Χρήστο, σχετικά με τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Το μυστικό του εισαγγελέα Γιακωβάκη – «Ξέρω τι έκανες στον φίλο σου στο βουνό»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts