Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα βρίσκονται αντιμέτωπες

Σασμός: Για πρώτη φορά θα δούμε την Μαρίνα και την Αργυρώ να βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη. Τι θα συμβεί ανάμεσα σε μάνα και κόρη και για ποιο λόγο θα βρεθούν αντιμέτωπες στα επόμενα επεισόδια του Σασμού;

Η αθώωση του Σταματάκη μπορεί να πλήγωσε αρκετά τους Βρουλάκηδες αλλά η Μαρίνα από πλευράς της δείχνει σιγά σιγά να κατανοεί και να σέβεται αυτή την απόφαση. Είναι η μόνη ίσως από την οικογένεια που πίστεψε την Σεμίνα και την κατάθεση της καθώς όπως είδαμε δεν επέτρεψε και στον δικηγόρο της να αναφερθεί στο ένοχο παρελθόν της.
Η Αργυρώ γεμάτη μίσος δεν μπορεί να πιστέψει και να αποδεχθεί μέσα της αυτή την απόφαση. Η ίδια θα έρθει σε μεγάλη κόντρα με την μητέρα της, Μαρίνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς δεν θα ασχολείται με τίποτα άλλο από το να τιμωρήσει ξανά τον Αστέρη.

Μάλιστα θα παραμελήσει ακόμα και το παιδί της με σκοπό να πετύχει τον στόχο της, κάτι που θα προβληματίσει αρκετά και την Μαρίνα αλλά και τον Σταύρο που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο πλευρό της. Η Αργυρώ σε συνεργασία με τον δικηγόρο της θα κάνει έφεση με σκοπό να ξανά κλείσει στην φυλακή τον Σταματάκη.

Αυτό δεν θα βρει σύμφωνη την Μαρίνα και έτσι οι δυο γυναίκες, η Μαρίνα και Αργυρώ στην σειρά Σασμός, θα περάσουν μια δύσκολη περίοδο καθώς οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα τους θα είναι πολλοί με αφορμή αυτό το γεγονός. Θα καταφέρει άραγε η Μαρίνα να αλλάξει τα μυαλά της Αργυρώς όσο είναι ακόμα νωρίς ή όχι;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts