Σασμός: Αστέρης και Σταύρος συναντιούνται και τα βλέμματα θα είναι θανατηφόρα

Σασμός: Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και οι συναντήσεις θα είναι απρόσμενες.
Ο Σταύρος, πεπεισμένος πως η Αργυρώ είναι η γυναίκα της ζωής του κάνει τα πάντα για να την έχει ευτυχισμένη στη σειρά Σασμός. Γνωρίζοντας το έντονο παρελθόν της με τον Αστέρη, αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί της ως την Κρήτη, θέλοντας να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά.
Η Αργυρώ έχει πλάι της τον Σταύρο, ενώ η Μαρίνα τον Αντώνη. Στην ίδια πλευρά κάθεται και ο Άγγελος Βρουλάκης, έτοιμος να δώσει τη δική του κατάθεση, ως μέλος της οικογένειας. Από τη δίκη απουσιάζει η γιαγιά Ειρήνη…

Μόλις ο Αστέρης εισέρχεται στην αίθουσα, το βλέμμα του πέφτει πάνω στην αγαπημένη του Αργυρώ. Την κοιτάζει στα μάτια και καταρρέει. Ένα χρόνο αργότερα, οι δυο τους στέκονται ξανά απέναντι, ως εχθροί. Η Αργυρώ ζητάει δικαίωση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ ο Αστέρης παραμένει σιωπηλός, υπομένοντας κάθε τιμωρία.

Viral είδησηΣασμός: Ο κολλητός της Βανδή μπαίνει στη σειρά

Πίσω από την Αργυρώ, θα αντικρίσει έναν νεαρό άντρα. Ο Αστέρης και ο Σταύρος θα κοιταχτούν έντονα, με την αγωνία να κορυφώνεται, στη σειρά Σασμός. Οι πρώτες δολοφονικές ματιές είναι γεγονός. Ο Αστέρης θα αντιληφθεί αμέσως πως η αγαπημένη του προχώρησε τη ζωή της, πως τον ξέγραψε οριστικά.

Γρήγορα θα νιώσει απαίσια, με την καρδιά του να γίνεται χίλια κομμάτια. Αντίθετα, η Αργυρώ κρατάει σφιχτά τον Σταύρο από το χέρι, αντλώντας δύναμη και κουράγιο. Η ημέρα της δίκης θα κρίνει πολλά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9470 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr