Σασμός: Αυτά είναι τα στοιχεία που καταδικάζουν τον Πετρή

Σασμός: Ο Αστέρης θα αφεθεί ελεύθερος και τα πάντα αλλάζουν στη σειρά του Alpha.
Η Στέλλα είναι έτοιμη για τη δίκη του Αστέρη, έχοντας στα χέρια της στοιχεία που καταδικάζουν τον Πέτρο Βρουλάκη. Μπορεί ο Αστέρης να αρνείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικηγόρος του, όμως, είναι διατεθειμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, προκειμένου να τον αθωώσει.
Λίγες μέρες πριν οδηγηθούν στα δικαστήρια, η Στέλλα κρατά στα χέρια της στοιχεία – φωτιά κατά του Πέτρου και της οικογένειας. Η στάση της στο δικαστήριο θα προκαλέσει εντάσεις, με τους ενόρκους να διχάζονται στη σειρά Σασμός

Viral Είδηση: Σασμός: Ο Σταύρος εκλιπαρεί την Αργυρώ να γυρίσει στα Γιάννενα αλλά δεν ακούει κανέναν

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός τρέμουν στην ιδέα πως ο Αστέρης θα παραμείνει στη φυλακή, ως ισοβίτης. Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζονται στη δίκη, ανατρέπουν την υπόθεση γύρω από το μοιραίο αυτό φονικό.
Η Στέλλα αναφέρει πως στο όπλο βρέθηκαν αποτυπώματα, τόσο του Πετρή, όσο και του Αστέρη. Αυτό το γεγονός, δηλώνει συμπλοκή. Μάλιστα, το σπασμένο παράθυρο στο αυτοκίνητο, αλλά και οι 7 κάλυκες από το όπλο του Πετρή στο έδαφος, αποδεικνύουν πως εκείνος επιτέθηκε πρώτος.

Το πιο ισχυρό στοιχείο από όλα, είναι η κατάθεση της Σεμίνας. Τα αποτυπώματά της βρέθηκαν στο χώμα και στα αντικείμενα που είχε ο Πετρής πάνω του εκείνη την ημέρα. Η Σεμίνα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ταράζοντας σημαντικά τους Βρουλάκηδες…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr