Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει

Σασμός: Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε για όλα στο Happy Day.

Ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς ενώ παράλληλα εξήγησε και τους λόγους που στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Πετρή να πεθαίνει.

«Από την αρχή στον σχεδιασμό μας και σε συνεργασία με το κανάλι, αυτό θέλαμε να κάνουμε στον Σασμό. Ότι για να υπάρχει Σασμός, πρέπει να υπάρχει και πόνος και θάνατος. Και αυτό είναι που πρέπει να καυτηριάσουμε. Και πραγματικά συγκινούμαι πάρα πολύ που όσοι τηλεθεατές μας έχουν τόσο μεγάλη ένταση για το αν ένας ήρωας φύγει από την ιστορία. Και θα ήθελα να το παρομοιάσω με το πώς ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει από τη ζωή χωρίς να φταίει, τηρώντας μια παράδοση της ηθικής τάξης πραγμάτων. Της βεντέτας, χωρίς λόγο. Δηλαδή πραγματικά θέλαμε σαν δημιουργοί να υπάρχει αυτός ο συσχετισμός. Ότι ένας ήρωας που θέλουμε να είναι αγαπητός θα φύγει από τη ζωή. Ότι η αυτοδικία για τον οποιονδήποτε λόγο είναι κατακριτέα και πρέπει να το δείξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κωστόπουλος.

HOT: Σασμός spoiler: Ο Αστέρης στη φυλακή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9532 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr