Σασμός: Αυτός ο ήρωας φέρνει κοντά τη Θοδώρα με τον νέο αστυνόμο!

Σασμός: Γνωρίζουμε ήδη από τα spoilers που κυκλοφορούν πως θα υπάρξει νέος έρωτας στον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς, αυτός ανάμεσα στη Θοδώρα και τον νέο αστυνόμο, ρόλο που θα αναλάβει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Η Θοδώρα, λοιπόν, βρίσκει ξανά τον έρωτα στο «Σασμό» και καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο Μανόλης. Ένας νέος αστυνόμος φτάνει στη σειρά, ο οποίος θα γοητεύσει τη Θοδώρα, την οποία θα ερωτευτεί παράφορα. Πώς τους ενώνει, όμως, ο Μανόλης;

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha έχει ξεκινήσει γυρίσματα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η θύελλα των εξελίξεων θα παρασύρει όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης εργάζεται πυρετωδώς για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Άγγελου. Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου. Έτσι, έρχεται ένας νέος αστυνόμος – τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης – που θα εμπλακεί στενά με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Άγγελου.

Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πρώτος μάρτυρας δεν είναι άλλος από τον Μανόλη. Ο Μανόλης μαζί με την Άσπα βρήκαν νεκρό τον Άγγελο και το σοκ είναι μεγάλο. Ο νεαρός, όμως, γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσο λέει και γρήγορα θα τον ανακρίνουν.

Η Θοδώρα και η Κλαίρη θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μιλήσει για να του φύγει το βάρος που κουβαλάει μέσα του. Ο Μανόλης θα είναι η αφορμή που η Θοδώρα θα γνωρίσει τον νέο αστυνόμο στο «Σασμό».

Ο αστυνόμος θα προσεγγίσει την οικογένεια του Μανόλη, αλλά και τον ίδιο, όσο η έρευνα εξελίσσεται. Η Θοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα, όπως κι εκείνος με την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.