Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της σχέσης Θοδώρας-Λευτέρη!

Σασμός: Όλα για τον νέο αυτόν έρωτα ξεκινούν όταν ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, αρχηγός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, καλεί τον Λευτέρη Ορφανό προς ενίσχυση της ομάδας.

Ο Λευτέρης Ορφανός, όμως, έχει σταλεί προ ετών από τα κεντρικά της Αθήνας, προκειμένου να εξιχνιάσει μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων, του οποίου εγκέφαλος είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Valhalla Vintageverb Crack

Δεν γνωρίζει κανείς ότι ο Λευτέρης είχε κατηφορίσει στην Κρήτη για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις ικανότητές του και, μάλιστα, όταν ο Αντώνης του υποδείξει να αρχίσει να ψάχνει από την αρχή την υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη, εκείνος θα τρίψει τα χέρια, αφού ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής, στο παρελθόν, συνεργαζόταν στενά με τον Φαρμάκη.

Κι αφού ο Μανόλης είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες της δολοφονίας του, καθώς βρισκόταν στο σημείο που σκοτώθηκε ο πατέρας του κολλητού του Νικηφόρου, δεν θα αργήσει να βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη για επιπλέον πληροφορίες.

Μόνο που αντί να του ανοίξει την πόρτα ο μάρτυρας που έχει στο μυαλό του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Θοδώρα Αγγελάκη.

Η όμορφη αδερφή του Μανόλη δεν θα του περάσει απαρατήρητη, όμως, ο αυστηρός του χαρακτήρας, αρχικά, δεν θα του αφήσει περιθώριο να τη γνωρίσει περισσότερο.

Όταν οι κοινές τους συναντήσεις αρχίσουν να πυκνώνουν και συνειδητοποιήσει πόσο του αρέσει, θα προσπαθήσει να την κρατήσει με κάθε τρόπο στη ζωή του.

Το ατίθασο του χαρακτήρα της θα τον γοητεύσει και θα ξεκινήσει στο πλάι της μια όμορφη σχέση που όμως θα παλεύει να κρατηθεί ζωντανή, αφού εκείνος δεν θα της πει πως βρίσκεται σε μυστική αποστολή.

Όταν όλα αυτά γίνουν γνωστά στη Θοδώρα, θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση τους. Ή μήπως όχι;

Πάντως, η Θοδώρα θα φύγει από το χωριό και θα πάει να μείνει μαζί του, ενώ δεν θα λείψουν και οι τσακωμοί, οι μικροί χωρισμοί και οι μεγάλες επανασυνδέσεις.

Η σχέση της με τον Λευτέρη θα είναι σχέση ζωής, που θα αλλάξει πολλά απ’ όσα πίστευε μέχρι τώρα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.