Σασμός: Γιάννης Ζαραφωνίτης: Η σχέση του με τη Φιλίτσα Καλογεράκου και ο χωρισμός εξπρές

Σασμός: Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης παίζει στη σειρά του Alpha, όμως, λίγοι θυμούνται με ποια γνωστή ηθοποιό διατηρούσε σχέση.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον αστυνομικό – ρουφιάνο στη σειρά Σασμός, είχε σχέση στο παρελθόν με τη συνάδελφό του, Φιλίτσα Καλογεράκου.
Δεν έμελλε να κρατήσει όμως αυτή η σχέση παρά μόνο πέντε μήνες!


«Με τον Γιάννη χωρίσαμε. Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι και είπαμε να παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι. Τελικά επικράτησε το φιλικό στοιχείο στη σχέση μας», είχε δηλώσει η ίδια η Φιλίτσα Καλογεράκου σε παλαιότερη συνέντευξή της.
Γνωρίζονταν πολλά χρόνια, αφού κινούνται στους ίδιους καλλιτεχνικούς κύκλους, ενώ είχαν συνεργαστεί και τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά “Μαρία η άσχημη”. Παρόλο που ανέκαθεν εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον, ήρθαν πιο κοντά αλλά για πολύ λίγο.

Τους πέντε μήνες που έμειναν μαζί έδειχναν να περνούν πολύ καλά και μάλιστα όσοι τους συναναστρέφονταν, πίστευαν πως αυτή η σχέση θα έχει μέλλον. Τελικά όμως, συνέβη το απρόοπτο και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts