Σασμός: Γιώργος Χριστοδούλου: Ο πιο τρυφερός μπαμπάς ο «Σταύρος» – Οι φώτο με τον κούκλο γιο του

Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου o οποίος υποδύεται τον Σταύρο στον Σασμό και είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς στην πραγματικότητα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και έχει μία υπέροχη οικογένεια!
Ο Γιώργος Χριστοδούλου και η Μαρία Προϊστάκη είναι παντρεμένοι και έχουν έναν κούκλο γιο.

Viral Είδηση: Σασμός: Αυτά είναι τα στοιχεία που καταδικάζουν τον Πετρή

Ο ηθοποιός είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του. Να τώρα, παίζοντας στον Κοτζάμπαση φέρω και τη Μαρία στη σκηνή. Ο λόγος που έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το θέατρο είναι γιατί κατάλαβα πως η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και το παιδί μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί. Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Ξέρεις αντιστάθηκα πριν κάνουμε το γιο μας. Έλεγα «τι θα γίνω τώρα, ένας οικογενειάρχης; Ένας τύπος που τα ρούχα του θα είναι λερωμένα με τις κρέμες και τα σάλια του μωρού και θα πηγαίνω αναμαλλιασμένος και άυπνος στην πρόβα;» Ωστόσο, εκεί βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε «ζω για το θέατρο» πήγα στο ότι «η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο». Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο. Ελπίζω να μην με διαψεύσει ο χρόνος».

Πρόσφατα σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά, Σασμό ο ηθοποιός απόλαυσε μία οικογενειακή βόλτα την οποία απαθανάτισε η σύζυγός του και σχολίασε: «Μy boys»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts