Σασμός: «Δεν θα την θάψουμε στα χώματά μας…» – Χαμός με την ταφή της Εύας

Σασμός: Ο θάνατος της Εύας, εκτός από μεγάλα ερωτηματικά που αφορούν το ποιος τη δολοφόνησε, φέρνει και μεγάλη αναταραχή στο χωριό, καθώς προκύπτει και θέμα για το πού θα ταφεί. Ο Παντελής έχει αντίρρηση να τη θάψουν στα χώματά τους, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος υποψιάζεται ότι τα λεφτά για τον θάνατο του Σπύρου, του εργάτη, τα έδωσε η Εύα πριν πεθάνει εκ μέρους των Σταματάκηδων, καθώς αισθανόταν ενοχές που εξαιτίας της σκοτώθηκε ένας αθώος άνθρωπος, αφού στόχος της ήταν ο Μαθιός.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργος και η Θοδώρα δείχνουν να έχουν αφήσει στο παρελθόν όσα τους χώριζαν και τους πλήγωσαν, ενώ και η σχέση Χρήστου και Στέλλας φαίνεται να ωριμάζει και είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Την ίδια στιγμή, η Ντίνα τα ξαναβρίσκει με τον Βαγγέλη, αν και ακόμη έχει κάποιες αμφιβολίες για εκείνον.

Σασμός: «Τι παιχνίδι παίζεις Σάντρα;»

Παράλληλα, η Μαρίνα, μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφάνή, απασφαλίζει και είναι έτοιμη να τον καταδώσει στην Αστυνομία, ενώ η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη. Δεν μπορεί να συγχωρέσει στη γιαγιά και την Αργυρώ πως ενώ γνώριζαν τον ένοχο δεν μιλούσαν και τον προστάτευαν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts