Σασμός: Δύσκολες ώρες για την γιαγιά Ειρήνη – Εσπευμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα

Σασμός: Παρότι ο Αντρέας γνωρίζει πως η υγεία της γιαγιάς, ύστερα από όλους αυτούς τους θανάτους που αποδεκάτισαν την οικογένειά της, είναι κλονισμένη, δεν σταματά να την πιέζει.

Όσο και αν εκείνη με όσες δυνάμεις τής έχουν απομείνει προσπαθεί να τον πείσει πως δεν του πέφτει κανένας λόγος και πρέπει να αφήσει την Αργυρώ να γίνει ευτυχισμένη, ο Αντρέας δεν ακούει το παραμικρό. Με την επιμονή και τις φωνές του φτάνει στα όριά της τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία, ύστερα από λίγο, καταρρέει, στη σειρά Σασμός, σύμφωνα με το περιοδικό my tv.

Η καρδιά της μην αντέχοντας άλλο τις εντάσεις, την προδίδει με αποτέλεσμα να παθαίνει έμφραγμα και να πέφτει στο πάτωμα. Έπειτα, η γυναίκα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή, με τη Μαρίνα και την Αργυρώ να μη σταματούν να αγωνιούν για αυτή.

Συνειδητοποιώντας ότι η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πανικοβάλλονται και ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Αργυρώ συντετριμμένη ενημερώνει τον Αστέρη πως οι αρραβώνες τους ακυρώνονται, με εκείνον να σέβεται απόλυτα αυτή της την επιθυμία. Ξέρει πως για όλα υπεύθυνος είναι ο Αντρέας, αφού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Κρήτη ήρθαν τα πάνω κάτω. Ωστόσο, το μόνο που απασχολεί περισσότερο τη δεδομένη στιγμή τόσο τον ίδιο όσο και την Αργυρώ είναι το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τη γιαγιά Ειρήνη.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts