Σασμός: «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» – Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι και δείτε πλάνα από το νέο επεισόδιο

Σασμός: Η αγάπη του Μαθιού για τη Βασιλική είναι αδιαμφισβήτητη και καθοριστική για την σχέση τους αλλά και τη δραματουργική εξέλιξη του «Σασμού».

Ο Μαθιός φροντίζει, κατανοεί, σέβεται τη Βασιλική, συμπάσχει στον πόνο της και τη συμπονά γι αυτό που τους έχει συμβεί. ‘Ετσι, όταν η Βασιλική αντιδρά έντονα και βίαια μετά το θάνατο του Νικηφόρου, όταν το σκοτάδι έχει κυριαρχήσει στην καρδιά και την ψυχή της, ο Μαθιός είναι εκεί για να καταπραΰνει το πόνο της. Κι όταν η Βασιλική οδηγείται σε μια απονενοημένη πράξη ο Μαθιός είναι εκεί για να την προστατέψει. Αναλαμβάνει την ευθύνη για το φόνο του Λάζαρου, ομολογεί μια πράξη που δεν έκανε κι οδηγείται στη φυλακή.

Το νέο τραγούδι του «Σασμού», «Εκεί που κλαίνε οι αετοί», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα, μουσική Νίκου Τερζή με ερμηνευτές τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 18/12 (επεισόδιο 49). Συνοδεύει τις στιγμές του Μαθιού στη φυλακή, εκεί όπου ο αγαπημένος ήρωας κλείνεται, όταν ομολογεί έναν φόνο που δεν έκανε μόνο και μόνο για να προστατέψει την μοναδική και παντοτινή του αγάπη, τη Βασιλική. «Χάθηκα μέσα στη δική σου αγάπη, στα δικά σου δάκρυα. Έσβησε και το μικρό κεράκι που τρεμόπαιζε χαρά» της λέει μέσα από τους στίχους. «Εκεί που κλαίνε οι αετοί, εκεί που σβήνουν οι Θεοί, εκεί θα πάω να κοιμηθώ καρδιά μου αγνή, ψυχή μου εσύ» ομολογεί μέσα από τα λόγια τουρεφραίν.

Το «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» με ερμηνευτές τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen την Τετάρτη 20/12 στο You Tube και στη συνέχεια στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Με το «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, «Τα μάτια γίναν σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη και το «Παλικάρι 20 ετών» που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Δείτε το trailer και ακούστε το τραγούδι εδώ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »