Σασμός: Εκτάκτως την Κυριακή – Ύποπτη η Καλλιόπη για το θάνατο του Λάζαρου

Σασμός: Καθοριστικές εξελίξεις- Ύποπτη η Καλλιόπη για το θάνατο του Λάζαρου. Στο τμήμα για αποτυπώματα!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο έκτακτο επεισόδιο αυτής της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου

Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα. Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται.

Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο.

Δείτε το trailer εδώ:

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός είδαμε:

Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Η Στέλλα και η Θοδώρα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση σε έξοδό τους, που θα τις αναστατώσει.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στο Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Συγκλονίζει το τελευταίο επεισόδιο για το 2023 – Τι θα δούμε αναλυτικά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »