Σασμός εξελίξεις: Κρυφός γάμος για Αστέρη – Αργυρώ! Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Σασμός: Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας νέος πολέμος ξεσπάει από την ώρα που η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Πετράκη. Από την άλλη, η Αργυρώ και ο Αστέρης σκέφτονται να παντρευτούν, ενώ ο Ευθύμης πολιορκεί τη Στέλλα και ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα..

Η αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώςπέρασε από σαράντα κύματα, όμως πια οι δυο τους είναι πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Ακόμα και αυτή που ακούει στο όνομα… Καλλιόπη.

Όπως θα δούμε, η γυναίκα, μετά τα υπονοούμενα του Βαγγέλη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη. Η γυναίκα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο ο μικρός να είναι εγγονός της και αποφασίζει να ρωτήσει ευθέως τον Αστέρη.

Ο τελευταίος αιφνιδιάζεται, αλλά αποφασίζει πως πρέπει να της πει την αλήθεια.Έτσι, λοιπόν, παραδέχεται ότι ο Πετρής είναι παιδί του. Στο άκουσμα της είδησης, η Καλλιόπη εξαγριώνεται και με τα μάτια της να πετούν σπίθες ζητάει από τον γιο της να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ! Παρόλο που εκείνος προσπαθεί  να της εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί, η Καλλιόπη αρνείται να τον ακούσει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αστέρης αποχωρεί φανερά αναστατωμένος, αφού γνωρίζει πως η οργή της μητέρας του μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Πράγματι, η Καλλιόπη είναι πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί και απειλεί Θεούς και δαίμονες. Η γυναίκα ανοίγει πόλεμο με όλους, ενώ κατηγορεί τη Βασιλική αλλά και τον Παύλο, που της απέκρυψαν τόσο καιρό την αλήθεια. Λίγο μετά,  πηγαίνει στη γιαγιά Ειρήνη και την απειλεί πωςθα πάρει το παιδί, λέγοντάς της ότι ο Πετράκης είναι ένας Σταματάκης και θα μεγαλώσει μαζί της! Τα λόγια της πανικοβάλλουντη γιαγιά, η οποία κυριεύεται από φόβο για όσα θα επακολουθήσουν και ενημερώνει τη Μαρίνα. Τότε η τελευταία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πηγαίνει να συναντήσει την Καλλιόπη θέλοντας να αναμετρηθεί μαζί της. Από την άλλη, ο παπά Μιχάλης καλεί την Αργυρώ και τονΑστέρη στην εκκλησία, καθώς θέλει να τους μιλήσει.

Viral ΕίδησηΣασμός: Η Βασιλική σε παράνοια – Θέλει να αυτοκτονήσει

Το ζευγάρι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι μουδιασμένο, και προσπαθώνταςνα βρουν μια λύση, ώστε να αντιμετωπίσουν τον νέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει, ο παπάς τούς προτείνει να παντρευτούν. Η ιδέα του φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους και έτσι, παρότι στην αρχή ξαφνιάζονται, σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν κρυφά απ’ όλους. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θεωρούν πως αν κάνουν αυτό το βήμα και παραμείνουν ενωμένοι θα ξεπεράσουν κάθε σκόπελο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης σκέφτεται συνεχώς τη Στέλλα, καθώς κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της αισθάνεταιτην καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το μόνο που θέλει είναι να την κάνει δική του.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να την κατακτήσει, δεν σταματά να της εκφράζει τον θαυμασμό του, κάνοντας της ακριβά δώρα, τα οποία όμως φέρνουν τη Στέλλα σε δύσκολη θέση. Ο Τάσος, βλέποντας την κόρη του προβληματισμένη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Παράλληλα, ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις, μη μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκειμένου να διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι του λέει, του αναθέτει μια αποστολή. Για την ακρίβεια, τον αναγκάζει να βάψει τα χέρια του με αίμα, βγάζοντας από τη μέση τον Στέλιο. Πράγματι, ο Βαγγέλης, εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Φαρμάκη, πυροβολεί τον Στέλιο, με τον Ευθύμη στη συνέχεια να θάβει το πτώμα σε ένα χωράφι. Έπειτα, η Ντίνα ανακαλύπτει τη ματωμένη μπλούζα του Βαγγέλη και συνειδητοποιεί πως ο άντρας κρύβει αρκετά πράγματα, και αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Σασμός στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts