Σασμός εξελίξεις: Το νέο σατανικό σχέδιο της Εύας – Δίνει χρήματα στον Μηνά και παίρνει εκδίκηση

Σασμός εξελίξεις: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παύλος, ο Βαγγέλης και ο παπά-Μιχάλης δεν σταματάνε να λένε στην Εύα πως πίσω από τον θάνατο του αδερφού της δεν κρύβεται ο Μαθιός Σταματάκης.

Η Εύα βρήκε τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειαζόταν, για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ήδη μάλιστα είδαμε ότι ο Βαγγέλης εξομολογήθηκε στον Παύλο όλη την αλήθεια για τη συγκεκριμένη κοπέλα και της αποκάλυψε ότι είναι η αδερφή του Ευθύμη. Παράλληλα όμως του αποκάλυψε και κάτι ακόμη που άφησε έκπληκτο τον Παύλο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, η Εύα, δεν ακούει κουβέντα. Είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός της στέρησε την οικογένειά της, θα ετοιμάσει το επόμενο μεγάλο χτύπημά της προς εκείνον και μάλιστα τη μέρα που θα φύγει για πάντα από το νησί της Κρήτης με σκάφος και προορισμό την Κροατία. Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, θα έχει πληροφορήσει τους πάντες γύρω της για να τους παραπλανήσει πως κακώς στράφηκε στην οικογένεια Σταματάκη για εκδίκηση.

«Ήρθα να κάνω το χρέος μου, Βαγγέλη, όμως τελικά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Δεν πρόκειται να χτυπήσω ανθρώπους που είναι αθώοι, θέλω όμως εσύ να συνεχίσεις να το ψάχνεις», θα πει στον πιστό της συνεργάτη και εκείνος θα της υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο του Ευθύμη. Την ίδια στιγμή όμως, η κοπέλα με την σκοτεινή ψυχή θα έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μηνά, τον άντρα που βοήθησε τον Ανδρέα να βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Μαθιού, για μία και μοναδική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tv24, θα του δώσει πολλά χρήματα για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του έναν μηχανισμό που όταν εκραγεί θα του αφαιρέσει ακαριαία τη ζωή. Ο Μηνάς θα δεχτεί και την επόμενη κιόλας μέρα θα προσεγγίσει το αυτοκίνητο του αγαπημένου της Βασιλικής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts