Σασμός: Επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές στα γυρίσματα! Νέες φωτό!

Σασμός: Ό,τι μπάνια και βουτιές έκαναν για φέτος το καλοκαίρι, τα έκαναν οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς που επέστρεψαν στα πλατό των γυρισμάτων για τη συνέχεια του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς.

Μάλιστα, πολλοί από τους ηθοποιούς που επέστρεψαν για τα γυρίσματα ανανεωμένοι και ήρεμοι, ανέβασαν και τις πρώτες φωτογραφίες.

Ανάμεσά τους ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ευγενία Σαμαρά κι ο Δημήτρης Λάλος που περιηγούνται στο σετ και μιλούν με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους και την ομάδα πίσω από τις κάμερες.

Η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί απ’ όπου ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν. Ο Μαθιός συνελήφθη για τη δολοφονία του Άγγελου με την οικογένειά του να παγώνουν στο άκουσμα της είδησης. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική καταρρέει στην εκκλησία μετά τα μαντάτα. Έτσι, ο δεύτερος κύκλος θα επικεντρωθεί στη δολοφονία του Άγγελου και την υπόθεση του Μαθιού.

Όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έτοιμοι να γυρίσουν την επόμενή τους σκηνή. Ο Ορφέας Αυγουστίδης στον λογαριασμό του στο Instagram ανήρτησε ένα βίντεο στις ιστορίες, με τους ηθοποιούς.

Την ίδια στιγμή, η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και γράφει «Ας είμαστε αισιόδοξες». Λογικά αναφέρεται στην εξέλιξη της ιστορίας, αφού υπενθυμίζουμε ότι η Στέλλα ως δικηγόρος θα αναλάβει να αποδείξει ότι ο Μαθιός είναι αθώος και δεν έχει διαπράξει τον φόνο του Άγγελου.

Τέλος, η Αλίνα Κουτσοβούλου ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Ήμελλο, αλλά και την σκηνοθέτιδα του «Σασμού», Ζωή Φίλιππα. Στη λεζάντα έγραψε: «Καλό μήνα κι από μένα! Με τον αστυνόμο της καρδίας μας Δημήτρη Ήμελλο και την σκηνοθέτιδά μας @zofilip στις επάλξεις».

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο. Τότε, οι ηθοποιοί θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα. Μετά τη γιορτή της Παναγιάς θα επιστρέψουν όλοι πάλι πίσω στην “Άνω Ποριά” για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες που ανέβασαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts