Σασμός επεισόδια: Σταύρος και Δημήτρης εκτός εαυτού για τις γυναίκες τους! Απειλούν Αστέρη και Παυλή αντίστοιχα!

Σασμός: Ο Σταύρος άκουσε απόψε (6/12) από τα χείλη της Αργυρώς πως θέλει διαζύγιο ενώ η κίνηση της Αιμιλίας να πάει στο νοσοκομείο τον πρώην σύζυγό της Παύλο, έχει κάνει έξαλλο τον γιατρό, νυν σύζυγό της Δημήτρη. Και οι δύο άντρες βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις εξελίξεις.

Αύριο (7/12) θα δούμε πως ο Σταύρος έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τον μικρό Πετρή και να τον πάρει από την Αργυρώ, τονίζοντας πως έχει τον νόμο με το μέρος του αφού έχει αναγνωρίσει ως δικό του το παιδί, παρ’ όλο που γνωρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν είναι δικός του γιος. Τυφλωμένος όμως από την προδοσία και τον θυμό που νιώθει για την Αργυρώ θέλει να της κάνει κακό. Συγχρόνως όμως θέλει να προειδοποιήσει τον Αστέρη καθώς γνωρίζει πως η καρδιά της χτυπάει μόνο για εκείνον. Πάει λοιπόν και τον βρίσκει στο καφενείο και του λέει πως καλό θα είναι να προσέχει γιατί από εκείνον θα βρει το κακό.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης, ο οποίος έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη ως γιατρός, ξέρει πως πρέπει να περιθάλψει τον Παύλο που έχει βρεθεί στο νοσοκομείο, όταν όμως ο Παύλος τελικά νοσηλεύεται, παρουσία του Φαρμάκη του λέει να μείνει μακριά από τη γυναίκα του, την Αιμιλία.

Οι καταστάσεις όλες στα άκρα με τους δύο άντρες να βγαίνουν εκτός εαυτού. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts