Σασμός: Επιτέλους θα δούμε αυτό που περιμέναμε! Αργυρώ και Αστέρης θα πέσουν στο κρεβάτι!

Σασμός: Ένας έρωτας που «κόπηκε» βίαια θα επανέλθει και θα αναζωπυρωθεί. Αυτός ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ οι οποίοι όμως δεν θα χαρούν για πολύ την επανασύνδεσή τους.

Ας δούμε όμως τι θα δούμε στη σειρά μέχρι να έρθει η στιγμή της ένωσης του ζευγαριού:

Η Νάντια είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας της, μέχρι που η Ξένια βλέπει μια φωτογραφία του Στεφάνή και καταλαβαίνει όλη την αλήθεια. Ο Τόλης αποφυλακίζεται και τώρα όλοι τον βάζουν στο στόχαστρο, γιατί γνωρίζει τα μυστικά τους…

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για τον δότη του νεφρού και την αποτρέπει από το να σκαλίζει μια υπόθεση που ανήκει πια στο παρελθόν. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική, δίχως καν να το γνωρίζει, με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Πηγαίνει στην Αργυρώ και της λέει ότι ζει χάρη στον Αστέρη. Αμέσως μόλις έμαθε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, όταν τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι συμβατός δότης, δεν δίστασε λεπτό… Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τη σώσει! Να κρατηθεί στη ζωή, για να μεγαλώσει το παιδί της… Εμβρόντητη εκείνη, συνειδητοποιεί το μέγεθος της αγάπης που της έχει ο Αστέρης και αυτό τη συγκινεί πολύ. Έπειτα όμως ξεσπά το χάος! Η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά της λέει όλη την αλήθεια και της αποκαλύπτει ότι το μυστικό του Αστέρη το γνώριζαν ήδη ο Αντώνης και η γιαγιά της.

Η Αργυρώ αισθάνεται σαν χαμένη, σαν να την έχουν κοροϊδέψει οι δικοί της άνθρωποι… Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη, που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αργότερα η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του έμαθε για τη θυσία του και της λέει τα πάντα. Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο φονιάς του αδελφού της είναι ο ίδιος άντρας που της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Οι δυο τους έρχονται κοντά. Αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα φιλί και πριν καλά καλά το καταλάβουν παραδίδονται στο πάθος τους, που παρέμενε εγκλωβισμένο τόσο καιρό μέσα τους. Κάνουν έρωτα σαν να μη συνέβησαν όλα αυτά που τους χώρισαν για πάντα… Το επόμενο πρωί, όταν καταλαβαίνουν πως ξεπέρασαν τα όρια, αποφασίζουν να τραβήξουν ο καθένας τον δρόμο του και να μην το συζητήσουν ποτέ ξανά αυτό… Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι στο χωριό μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού νιώθει πως ο Σταύρος θα κάνει στην Αργυρώ τον βίο αβίωτο… Κάτι που όντως συμβαίνει. Ένας φωτογράφος που είχε πληρώσει ο Σταύρος τού παραδίδει τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την απιστία της, απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεών της με τον Σταματάκη. Η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ για την επερχόμενη καταστροφή

Αναπάντεχος σύμμαχος

Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λεύτερης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Παράλληλα, η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος με τον Μανώλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους, ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής. Λίγο αργότερα ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρόμικο παιχνίδι στον Μαθιό. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο…

Όλοι εναντίον του Τόλη

Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του, αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί. Και αυτό γιατί ο Ευθύμης τρέμει μήπως ο Τόλης ανοίξει το στόμα του και αποκαλύψει ποιος πραγματικά σκότωσε τον Κώστα στη φυλακή. Για τον ίδιο λόγο φοβάται και ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έδωσε στον Ευθύμη την εντολή δολοφονίας του Κώστα! Και μπορεί ο Τόλης να μη γνωρίζει τόσο πολλά, στη φυλακή όμως τον είχαν δει να κρατάει ένα γράμμα και έτσι πιστεύουν ότι ξέρει περισσότερα από όσα λέει. Όταν λοιπόν ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό ελεύθερος πια, φαινομενικά μόνο είναι καλοδεχούμενος από όλους. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης ανησυχεί με την περίεργη συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί και ο Παύλος όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγά η αστυνομία. Όλοι νομίζουν πως, αν μιλήσει ο Τόλης, η φυλακή θα είναι μονόδρομος!

Έξαλλη η Βασιλική με την αποκάλυψη ακόμα μίας απιστίας του Στεφανή

Η Νάντια λέει στον Ευθύμη πως είναι πια σίγουρη ότι ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Μαθιός! Την ίδια ώρα, η Βασιλική αρχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Μαθιό, εξαιτίας των μηνυμάτων που λαμβάνει στο κινητό του από τη Νάντια. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατά και κλείνεται στον εαυτό της. Θέλοντας να βάλει ένα οριστικό τέλος στην κατάσταση, ο Μαθιός αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τη νεαρή, που τον έχει κουράσει με τις θεωρίες της και την πίεση που του ασκεί, απειλώντας πλέον να τινάξει στον αέρα τον γάμο του. Η Βασιλική δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να ανακαλύψει ποιον λόγο έχει η Νάντια να προσεγγίσει τον άντρα της. Πηγαίνει στο μπαρ να τη βρει, όμως εκεί βλέπει τον Ευθύμη, που της αποκαλύπτει ότι η κοπέλα έψαχνε τον πατέρα της, που δεν είναι άλλος από τον Μαθιό!

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις έμαθε. Πηγαίνει λοιπόν να βρει την κοπέλα. Της λέει πως έχει κάνει λάθος, αλλά θα τη στηρίξει στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια. Λίγο αργότερα η Νάντια συζητά με την Ξένια για όσα της είχε πει η μητέρα της για τον Μαθιό Σταματάκη και το παιδί που είχε αποκτήσει από εκείνον… Οι δύο κοπέλες αποφασίζουν να πάνε μαζί στο σπίτι του και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μια για πάντα. Όταν φτάνουν εκεί, η Νάντια τής δείχνει τον Μαθιό και της λέει πως αυτός είναι ο πατέρας της. Όταν όμως, σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Ξένια βλέπει μια φωτογραφία του Στεφανή, φωνάζει πως αυτός είναι ο Μαθιός στον οποίο αναφερόταν η μητέρα της, αφού τον είχε δει και η ίδια με τα μάτια της! Τότε η Βασιλική καταλαβαίνει πως ο πρώην άντρας της είχε πολλά μυστικά, αλλά και μια ζωή κρυφή από εκείνη, ενώ ο Μαθιός ανακουφίζεται με την απόδειξη ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του κοριτσιού. Ξάφνου όμως όλοι συνειδητοποιούν πως ο Νικηφόρος έχει ερωτευτεί την ετεροθαλή αδελφή του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts