Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος της Εύας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα, μετά τον θάνατο του Ευθύμη, εμφανίστηκε στην Κρήτη, κρατώντας κρυφή την πραγματική της ταυτότητα, προκειμένου να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Για να τα καταφέρει, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, χρησιμοποιεί αδίστακτες μεθόδους και είναι ικανή να κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Οι μοναδικοί άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι ο Παύλος και ο Βαγγέλης, αν και ο πρώτος προσπαθεί να την πείσει να φύγει και να σταματήσει να πολεμάει τους Σταματάκηδες και συγκεκριμένα τον Μαθιό. Ωστόσο, εκείνη όχι μόνο δεν τον υπακούει, αλλά ερωτεύεται τον Γιώργο και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να επιστρέφει στη Θοδώρα. Γι’ αυτό και φτάνει στα άκρα προσπαθώντας να τη σκοτώσει κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της. Αυτή η κίνηση, όμως, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Παύλο.

Ο τελευταίος δεν μπορεί να της επιτρέψει να προκαλεί κακό σε αθώους ανθρώπους και για πρώτη φορά αποφασίζει να στραφεί εναντίον της, καθώς αντιλαμβάνεται πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να τη σταματήσει. Από την άλλη, εκείνη καταλαβαίνει πως ο κλοιός σφίγγει γύρω της. Ειδικά μετά τη βόμβα που βάζει στο αμάξι του Μαθιού και χάνει τη ζωή του ένας αθώος εργάτης, νιώθει πως αν μείνει στην Κρήτη κινδυνεύει σύντομα να συλληφθεί.

Έτσι, οργανώνει μεθοδικά να δραπετεύσει από την Ελλάδα με σκάφος και προορισμό μία χώρα των Βαλκανίων, όπως αναφέρει το περιοδικό my tv.

Η γυναίκα ενημερώνει τον Βαγγέλη για τις κινήσεις της κι εκείνος με τη σειρά του αποκαλύπτει στον Παύλο τα πάντα. Όσο όμως και να την αγαπάει, ο τελευταίος παραμερίζει τα αισθήματά του και τις τύψεις που νιώθει για τον Ευθύμη και κάνει την απόλυτη ανατροπή. Ο Παύλος, σύμφωνα με τις εξελίξεις, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταδίδει την Εύα. Την καταγγέλλει τόσο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της Θοδώρας όσο και για τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Μαθιού.

Super Διαγωνισμός! Messinian Spa & Magazinomou.gr: Διεκδίκησε beauty boxes που «ξεχειλίζουν» αγάπη και έρωτα – Διάρκεια διαγωνισμού 12/2-19/2

Αμέσως σημαίνει συναγερμός και στήνεται μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Λίγη ώρα αργότερα, τα σχέδια της Εύας ναυαγούν και πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας. Η γυναίκα οδηγείται για ανάκριση και οι κατηγορίες που τη βαραίνουν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Συλλαμβάνεται και σύντομα καταλήγει στη φυλακή. Μάλιστα, πρόκειται να περάσει εκεί σχεδόν το υπόλοιπο της ζωής της. Όταν μαθαίνει πως ο Παύλος είναι αυτός που την πρόδωσε, εξοργίζεται και ορκίζεται να τον εκδικηθεί έστω και μέσα από τη φυλακή. Οι επόμενες μέρες περνούν δραματικά για την ίδια, η οποία σύντομα αντιλαμβάνεται πως δεν έχει καμία ελπίδα να αφεθεί ελεύθερη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts