Σασμός: Η αδιανόητη… γκάφα της παραγωγής που έγινε viral στο Twitter!

Σασμός: Μπορεί να έχει μεγάλη απήχηση η αγαπημένη σειρά του Alpha, όμως γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι τυχόν γκάφες που γίνονται είτε σκηνοθετικά είτε από θέμα παραγωγής είναι αυτές που φτάνουν να γίνουν viral όταν εντοπιστούν. Και ποιος εντοπίζει αυτά τα “κακώς κείμενα” του Σασμού;

Οι χρήστες του Twitter φυσικά οι οποίοι διαπίστωσαν πως την ημέρα που η Αργυρώ μαζί με τη μητέρα της Μαρίνα και τον σύζυγό της Σταύρο και το μωρό επέστρεφαν από τα Γιάννενα για να εγκατασταθούν στην Κρήτη, μωρό δεν υπήρχε στο καρότσι!

Αντιθέτως, στη θέση του χαριτωμένου και γλυκούλη Πετρή που όλοι έχουμε δει σε κάποιες σκηνές στο παρελθόν, βρισκόταν μία… κούκλα!

Τι ήταν να το δουν αυτό οι χρήστες του Twitter; Έγινε ο… χαμός! Οι περισσότεροι μάλιστα με πολύ χιούμορ έλεγαν και ξαναέλεγαν πως πρόκειται για την… κούκλα του Τσάκι, αν θυμάστε από το πασίγνωστο θρίλερ.

Ποιος ξέρει όμως τι συνέβη στην πραγματικότητα και γιατί στη συγκεκριμένη σκηνή δεν συμμετείχε το χαριτωμένο αγοράκι που παίζει τον Πετρή στη σειρά. Λέτε να συνέβη λόγω έλλειψης budget ή επειδή εκείνη την ημέρα δεν βόλευαν τον μικρούλη οι ώρες των γυρισμάτων;

Πάντως, οι χρήστες του twitter το γλέντησαν με την ψυχή τους ανεβάζοντας εκατοντάδες σχόλια για το συγκεκριμένο ατόπημα που μέσα σε λίγη ώρα είχε γίνει ήδη viral! Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά tweets:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »