Σασμός: Η αντίδραση του Μανώλη όταν καταλαβαίνει ότι η Έλλη είναι τυφλή

Σασμός: Ο Μανώλης ερωτεύεται την Έλλη και γρήγορα θα ανακαλύψει ότι η συμφοιτήτριά του είναι τυφλή.
Ο Μανώλης έχει φύγει από το χωριό, έχει ξεφύγει απ’ όλα τα πράγματα του παρελθόντος που τον έχουν στοιχειώσει και συνεχίζουν να το κάνουν. Παρόλα αυτά, θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του. Μία τραγωδία δε θέλει να καθορίσει τη ζωή του. Ένα πρόσωπο έρχεται που θα του αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία.

Η Έλλη είναι ένα γλυκό πλάσμα, μία δυναμική προσωπικότητα, που έχει γοητεύσει τον Μανόλη τόσο με το ευγενικό της χαμόγελο, όσο και με τον ευγενικό της χαρακτήρα. Ωστόσο, η Έλλη είναι τυφλή κι ο Μανώλης δεν το έχει καταλάβει ακόμη στη σειρά Σασμός. Αυτή η στιγμή δε θα αργήσει να έρθει και η αντίδρασή του θα εκπλήξει την κοπέλα.

Όταν η Έλλη σηκώνεται και ανοίγει το πτυσσόμενο μπαστούνι της, ο Μανώλης σοκάρεται όταν το βλέπει. Η Έλλη αντιδράει έντονα και θεωρεί ότι ο συμφοιτητής της θα την παρατήσει, αφού τις περισσότερες φορές αυτή ήταν η αντίδραση των υπόλοιπων που είχε βγει. Ο Μανώλης, όμως, την πιάνει από το χέρι και της προτείνει να πάνε μία βόλτα στη θάλασσα.

Το νεαρό ζευγάρι θα έρθει πολύ κοντά και η Έλλη θα κάνει τον Μανώλη να ξεχαστεί και να δει τη ζωή αλλιώς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts