Σασμός: Η Αργυρώ ονόμασε τον γιο της Πετρή! Η συγκινητική σκηνή μαζί του!

Σασμός: Μπορεί να έχουμε γράψει ήδη πολλές φορές πως η Αργυρώ έχει γίνει μαμά με το παιδί του Αστέρη, όμως ακόμα δεν το έχουμε δει στην οθόνη!

Mπορεί οι σεναριογράφοι να μην έχουν αφήσει να φανεί πως η Αργυρώ έχει γίνει μαμά όμως δεν είναι λίγες οι σκηνές που το έχουν αφήσει να εννοηθεί. Αν κανείς παρατηρήσει μάλιστα την Αργυρώ όταν μιλά στο τηλέφωνο με τον Σταύρο πάντα ρωτάει «τι κάνετε;», ενώ πολλές φορές η ίδια λέει «μου λείπετε».

Το πρώτο στοιχείο βέβαια που έκανε γνωστή την είδηση ήταν το τρέιλερ πριν μπούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων πριν τη δίκη του Αστέρη που μας πήγε ενάμιση χρόνο μετά.

Η στιγμή αυτή λοιπόν φτάνει και θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης μετά το Πάσχα, οπού η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα μετά τη δίκη και θα τη δούμε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τον μικρό Πετρή.

Όσο για το story που «κρύβεται» πίσω από τον ερχομό του γιου της, που είναι καρπός του έρωτά της με τον Αστέρη κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε σε flashback.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv24, ο δρόμος για τον «σασμό» ανοίγει, αλλά είναι δύσκολος. Η Αργυρώ διαπιστώνει κάποια στιγμή ότι ο μικρός της γιος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η κοπέλα, που έχει γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να σώσουν το παιδί συνεχώς μεγαλώνει. Όλα αυτά φυσικά τα προβλήματα, με τα νοσοκομεία και τον αγώνα που κάνουν στα Γιάννενα τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της. Φυσικά ο Αντώνης ξέρει την αλήθεια ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του Αστέρη.

Μέσα σ’ αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο, οι γιατροί, μιλούν για μεταμόσχευση. Ότι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης. Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ τρέχει πρώτη να κάνει τις σχετικές εξετάσεις. Όμως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να σώσει το παιδί της. Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και σειρά έχει η Μαρίνα, που σαν γιαγιά του παιδιού μπορεί να είναι συμβατή. Οι μέρες περνούν ανάμεσα σε θλίψη και αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που δεν αργεί κι αυτή να σβήσει. Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή και αυτή η τελευταία ελπίδα σβήνει. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος από τη δική του πλευρά κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει.

Έτσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο. Πέφτει από τα σύννεφα, κλαίει, αλλά μέσα του καταλαβαίνει και συγχωρεί την Αργυρώ που του το έκρυψε. Την αγαπάει τόσο που δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία. Ο Αστέρης σώζει τον γιο του. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη υπάρχει η συγκεκριμένη εξέλιξη που οδηγεί στον «σασμό», με τη διαφορά ότι το πρόβλημα υγείας ήταν της Αργυρώς!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts