Σασμός: Η Βασιλική προσλαμβάνει ντετέκτιβ

Σασμός: Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η Αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για τον φόνο του Στεφανή, την ώρα που η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Έχοντας συνειδητοποιήσει πως η καπετάνισσα γνώριζε όλον αυτόν τον καιρό το έγκλημα που είχε διαπράξει ο γιος της, δεν μπορεί να ηρεμήσει. Σαν να μη φτάνει αυτό, οι τύψεις που έχει για τη Νάντια τη βασανίζουν όλο και περισσότερο. Το μόνο που θέλει είναι να βρει την κοπέλα και να της αποκαλύψει πως ο πατέρας της είναι ο Στεφανής.


Για αυτόν τον λόγο ζητάει από τον Αντώνη να τη βοηθήσει, όμως τελικά τη λύση τής τη δίνει η Στέλλα. Η τελευταία προτείνει στη Βασιλική να προσλάβει ντετέκτιβ, καθώς μόνο έτσι θα βρει τη Νάντια άμεσα. Παράλληλα, ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη και η νεαρή αστυνομικός αποφασίζει να εντείνει τις έρευνές της.


Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει στο σπίτι για να μην είναι η γιαγιά μόνη της, ενώ ο Δημήτρης ζητάει από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Καλλιόπη ακούει τον παπά και τον Αστέρη να μιλούν για τον επικείμενο γάμο του με την Αργυρώ και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Από την άλλη, ο Μαθιός συναντιέται με τον Μανόλη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στη σειρά Σασμός

Πηγή: My tv

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts