Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια – Θέλει να αυτοκτονήσει

Σασμός: Η Βασιλική, μετά τον χωρισμό της από τον Μαθιό βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my tv, η γυναίκα σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ακόμη, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε την οικογένεια της Καλλιόπης να ανησυχεί ιδιαίτερα για εκείνη λόγω της κλονισμένης υγείας της.
Μέσα σε μια στιγμή η ζωή τής Βασιλικής διαλύθηκε. Η ομολογία του Μαθιού πως σκότωσε τον Στεφάνή την έχει συγκλονίσει και όσο και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια του.

Η γυναίκα, λοιπόν, αφού του ανακοινώνει τον χωρισμό τους, τον προειδοποιεί να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί στην Αστυνομία και ομολογήσει το έγκλημα που έχει διαπράξει.
Συγχρόνως, όπως θα παρακολουθήσουμε, η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό και όλοι θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο ο Μαθιός και η Βασιλική συμπεριφέρονται περίεργα. Κι ενώ εκείνος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική εξακολουθεί να είναι καταρρακωμένη.

Viral Είδηση: Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Οδυσσέα


Τα μάτια της είναι συνεχώς βουρκωμένα, ενώ από το μυαλό της περνούν μόνο σκοτεινές σκέψεις και αισθάνεται ότι τίποτα πια δεν μπορεί να την κρατήσει στη ζωή. Η απελπισία την έχει κυριεύσει με αποτέλεσμα να αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά και μέρα με την ημέρα η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Κάποια στιγμή, το βλέμμα της πέφτει τυχαία σε ένα κουτί με χάπια και αισθάνεται ότι μόνο αν τα καταναλώσει όλα θα ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο ζει και θα βρει τη λύτρωση που τόσο έχει ανάγκη.
Η Βασιλική, πάνω στην παράνοιά της, σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει, καθώς νιώθει ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έχει συμβεί! Κι ενώ είναι έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της, φέρνει στον νου της τον Νικηφόρο, που δεν σταματά να αγωνιά για εκείνη. Τότε ξεσπάει σε λυγμούς και αποφασίζει να μην τον πληγώσει με αυτόν τον τρόπο.
Έτσι, όταν τον συναντάει, προσπαθεί να κρύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Λίγο μετά, η Βασιλική οδηγείται στον παπα-Μιχάλη, με την Κατερίνα να του αναφέρει πως ίσως η πρώτη να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Συγχρόνως, ο Μαθιός είναι απελπισμένος και θρηνεί για τη Βασιλική, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του. Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες του Αστέρη και της Αργυρώς να τους φέρουν κοντό, για να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει, όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αργότερα, η Καλλιόπη συναντάει τη Βασιλική και προσποιείται πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο της. Όσο και να της ζητάει να της πει τι έχει γίνει, η Βασιλική κρατάει το στόμα της κλειστό.
Παρ’ όλα αυτά, η Καλλιόπη εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη και το μέλλον του Μαθιού, ενώ μετά τη σοβαρή κρίση που έπαθε με το στομάχι της, ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένειά της, η οποία ανησυχεί ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αστέρης, γνωρίζοντας την κατάσταση της μητέρας του και την κλονισμένη υγεία της, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Παύλος τού προτείνει να πουν στην Καλλιόπη πως ο μικρός Πετρής είναι ο εγγονός της. Ο Αστέρης αισθάνεται πως κάτι τέτοιο θα είναι η χαριστική βολή για τη μητέρα του, επιδεινώνοντας ραγδαία την υγεία της…

Bonus Video από τη σειρά Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts