Σασμός: Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και ο πόλεμος αρχίζει ξανά! Κληρονόμος η Αργυρώ!

Σασμός spoiler: Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, αφού η Αργυρώ θα πάρει υπό την κατοχή της τα χωράφια του Άγγελου Βρουλάκη, ο οποίος τόσο άδικα έφυγε από την ζωή.

Η Αργυρώ κληρονομεί τα χωράφια του Αγγέλου Βρουλάκη

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την διαθήκη του ο Άγγελος αφήνει όλα τα χωράφια στην Αργυρώ, αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην πολυαγαπημένη του Άσπα. Όταν η Καλλιόπη και ο Μαθιός θα πληροφορηθούν πως ένα μέρος της περιουσίας τους πέρασε στους Βρουλάκηδες και ειδικά στην Αργυρώ θα γίνουν έξαλλοι.

Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τέτοια που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκώσει τους πάντες με σκοπό να αποκατασταθεί όλο αυτό. Η ίδια μάλιστα θα φτάσει σε σημείο να βάλει φωτιά στα κτήματα, αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω. Έτσι, ένας νέος πόλεμος με αφορμή τα χωράφια του Άγγελου που θα περάσουν στην Αργυρώ, θα ξεσπάσει στην σειρά Σασμός με ανυπολόγιστες συνέπειες….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.