Σασμός: Η Καλλιόπη εκτοξεύει απειλές: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται έξω φρενών στη σειρά του Alpha και φυσικά με ποια άλλη; Με τη Βασιλική!

Το μυαλό της έχει θολώσει από τη στιγμή που είδε τον Αστέρη να παραδίδεται και να μπαίνει στη φυλακή για τον φόνο του Πετρή. Έτσι λοιπόν γίνεται έξω φρενών και αρχίζει να εκτοξεύει απειλές.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε την Καλλιόπη να τα βάζει για τα καλά με τη Βασιλική.
Ενώ το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη οργανώνεται σωστά από την μητέρα του, ο Μαθιός την τελευταία στιγμή καρφώνει την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, ανατρέποντας τα πάντα. Η απόδραση του Αστέρη δεν πραγματοποιείται και η Καλλιόπη αναζητά τον άνθρωπο που την πρόδωσε.

Όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτός είναι ο Μαθιός γίνεται έξω φρενών με τη Βασιλική θεωρώντας ότι είναι εκείνη που τον επηρεάζει και έχει χάσει τη δύναμή της απέναντι στα παιδιά της. Δεν μπορεί να τους επιβληθεί πια και αυτό την πονάει.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, αλλά και με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη θα πάρει το μαχαίρι και θα επιτεθεί στη Βασιλική.

Το τι ακριβώς θα γίνει, μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

HOTΣασμός: Απέραντη θλίψη για τον Θανάση Πατριαρχέα – Θρηνεί ο ηθοποιός

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »