Σασμός: Η κραυγή της Μαρίνας που θα μας καθηλώσει

Σασμός: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha ενώ η Μαρίνα θα πάει στη φυλακή για να μάθει την αλήθεια από τον Αστέρη.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή θέλοντας να μάθει τον λόγο που σκότωσε τον γιο της ενώ την ίδια ώρα ο παπά – Μιχάλης ενημερώνει τον Μαθιό πως τα ξαδέρφια της Μαρίνας καραδοκούν.

Η κραυγή της Μαρίνας στη σειρά Σασμός θα μας καθηλώσει όλους.

HOT: Σασμός: Η ζωή του Νικηφόρου απειλείται

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό. Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;
Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »