Σασμός: Η Μαρίνα ξεσπά: «Μην αφήσεις τον άνδρα σου να φύγει»

Σασμός: Μια πολύ δυνατή σκηνή ανάμεσα στην Μαρίνα και την Αργυρώ αναμένεται να δούμε στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου της δραματικής σειράς του ALPHA.
Μαρίνα και Αργυρώ, θα έρθουν αντιμέτωπες λόγω του χωρισμού της νεαρής κοπέλας με τον άνδρα της, Σταύρο.

Στα μαχαίρια Μαρίνα και Αργυρώ στον Σασμό

Ο Σταύρος και η Αργυρώ, όπως είναι ήδη γνωστό στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Σταύρος φεύγει καθώς καταλαβαίνει πως η Αργυρώ αγαπά ακόμα τον Αστέρη. Ο χωρισμός τους προβλέπεται έντονος αλλά από την πλευρά της Αργυρώς, η ηρωίδα όπως θα δούμε δεν θα δώσει και τόση βαρύτητα.

Αυτό θα εξαγριώσει την Μαρίνα με αποτέλεσμα να ξεσπά άσχημα στην κόρη της για την συμπεριφορά της. Η ίδια θα την πιέσει να μην αφήσει τον Σταύρο να σηκωθεί να φύγει από την Κρήτη. Οι δυο τους μεγαλώσανε μαζί ένα παιδί και αυτό δεν αλλάζει. Θα καταφέρει η Μαρίνα να αλλάξει τα μυαλά της Αργυρώς, όσον αφορά τον άνδρα της και την σχέση τους, στην σειρά Σασμός ή όχι; Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts