Σασμός: Η νέα προσθήκη ηθοποιού που θα υποδυθεί τον κακό!

Σασμός: Ωραία πράγματα ετοιμάζουν οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς για τη δεύτερη σεζόν και είναι σίγουρο πως θα μας εκπλήξουν!

Αυτή τη φορά ένας νέος χαρακτήρας μαθαίνουμε ότι εισβάλλει στη σειρά, για να σκορπίσει τον τρόμο. Ένας “κακός” που θα μας θυμίσει πολύ τις εποχές με τον Διονύση και το παράνομο κύκλωμά του. Μία ολοκαίνουργια ιστορία ξεδιπλώνεται και βάζει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, στον Σασμό μπαίνει δυναμικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής, με έναν ρόλο σκοτεινό. Θα υποδυθεί έναν αδίστακτο άντρα, έμπορο όπλων. Με ποιους θα συνδεθεί και σε τι μπελάδες θα βάλει τους αγαπημένους μας χαρακτήρες;

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σειρά θα δούμε και τον Στέλιο Μάινα, στον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη. Μπορεί να είναι ένας Βρουλάκης, όμως έρχεται με επικίνδυνες διαθέσεις στην Κρήτη. Το μόνο που τον απασχολεί, είναι το πως θα πάρει εκδίκηση, χύνοντας αίμα Σταματάκηδων…

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής και ο Στέλιος Μάινας έρχονται στη σειρά Σασμός, με δύο ρόλους επικίνδυνους. Πόσο θα αλλάξει η ζωή των πρωταγωνιστών και τί θα δούμε τη νέα σεζόν; Όλα ανατρέπονται ξανά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.